Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Tuesday, 26 January 2010

Anak-Anak Serigala


Alahai terima kasih sahajalah kepada FB kerana menemukan semula saya dengan kawan-kawan yang dah lama terpisah. Foto anak-anak serigala ini mengingatkan kembali tentang awal mula pembabitan saya dengan rekreasi luar. Terima kasih Muzammil (orang minyak) yang telah mengirimkan foto ini sebagai kenangan sepanjang zaman untuk diabadikan di dalam blog ini.

10 comments:

yazilahyazir said...

salan boss...
boss yg mana satu? hehehhe

yazilahyazir said...

ooopppss...sorry..
salam...

FoO dA fIrSt#1 said...

betoi gak... yang mana satu HCM?

perjalanan... said...

saya tau...bos yg berdiri kt blkg, no 6 dari kiri...btol ke boss, hehe...


salam perjalanan...

mohdelham bin mohdsayuti said...

baju coklat belang putih
hehehe..
buat sehabis baik

Lennyek said...

salam..

sya rasa,en.syam yg dok sblah yg pkai baju biru muda tu..en.syam pkai baju coklat tu kan..heheheh

Lennyek said...

salam..

sya rasa,en.syam yg dok sblah yg pkai baju biru muda tu..en.syam pkai baju coklat tu kan..heheheh

Zaid said...

Salam Boss,
Saya rasa boss adalah tukang tangkap gambar tu. Betul ke?

ima_yo said...

saya xrase bos yg kulit gelap gelite tuh dan xkan yg peha putih melEPAK Tuh?keh3..erm.. sure bos dalam khemah a tent blakang tuh tengah tido!
jgn mare ye..SORI huk8

kakkoi6779 said...

A'kum..boss
Biar koi teka...berdiri no 7 dari kanan ya tak? sorry klu salah. untung boss ada juga bukti hidup buat kenangan, koi dulu kemera pun tak ada cuma simpan dlm otak je. sekarang koi ikut cakap boss setiap apa yg kita buat mesti ada bukit hidup.