Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Thursday, 3 September 2009

Sekali Lagi FSR Johan

9 comments:

kakkoi6779 said...

A'Kum.
"Tahniah" Koi tumpang berbangga dengan kejayaan FSR walau pun tak menyertainya. tpi kalau diberi peluang terutama PLK-PDRM bolih juga tambah-tambahkan pingat tu. bukan apa dengar kata gang-geng ni kebanyakannya ahli sukan, menembak, tinju, silat, tekwando, bola jaring, olahraga,takraw dan banyak lagi. tapi apa-apa pun tahianh dari koi.

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

Tahniah FSR, semoga terus maju dan maju...

perjalanan... said...

tahniah buat semua warga FSR UiTM...


salam perjalanan...

FoO dA fIrSt#1 said...

salam bos,

pasal bos delete comment tu, saya sarankan supaya bos "delete permenantly".

baru dia tak keluar "Comment has been delete" tu.

sekadar cadangan. penjenguk lain pun tak tau komen di delete atau tak.

joeretro said...

tahniah2 fsr..
nak join sukan ni sekali boleh tak...hu...
boleh ker??

mmmm...

HiCMat said...

Yassir,
Terima kasih. Ada sesetengah tu pengulas yang padamkan sendiri

Haron said...

kakkoi, depa tak bagi PLK PDRM joint sport actvt, pasai kalau kita masuk, semua acara kita juara, kita kan kuat.....kuat makan, kuat tuang, kuat....macam-macam ada... anyway, congratulation to FSR

Stoner said...

tahniah FSR...dolu2 sempat jugak saya dapat johan ragbi 2 kali...merasa jugak lah~hehe

Michelle said...

Tahniah FSR..
Dalam menjalani ibadah puasa pun kalian mampu mempertahankan kejuaraan ...Tahniah..sekali lagi..