Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Tuesday, 3 November 2009

CARRY MARK SPS133

Di sini dipaparkan markah yang merangkumi 70% daripada kerja kursus untuk kursus Outdoor Recreation


Sila hubungi saya sekiranya terdapat sebarang kemusykilan dan semakan semula.

16 comments:

apaiA4 said...

Salam Cik,
Alhamdulillah...dah dapat carry mark untuk final..Insyaalah akan cuba untuk top up lagi markah masa final exam nanti...Wasalam

ShAriFfAh NoR Binti Mohd Din said...

assalamualaikum cik.. tima kasih banyak2..alhamdulillah bersyukur sangat dengan markah cik bagi.. apapun terima kasih kerana menjadi lecture saya..terima kasih di atas ilmu yang diberikan.. semoga bahagia selalu..

REDZUAN said...

Alhamdulillah.. Arigato bos.. Arigato bos.. Bro Apai.. Dah dapat Markah tinggi tu jangan lak masa final nanti cuma tulis nama je.. ha ha ha

Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos.. Arigato bos..

Brian Benson said...

Terima kasih. en. Hisyam

apaiA4 said...

Bro...jgn silap laa..
Tak tinggi la markah tapi alhamdulillah, kedudukan masih dalam carta lagu popular bulan ni la,apa2 pun kena usaha lebih lagi untuk final, kepada yang lain jangan leka lagi, wake up n good luck for the final....

apaiA4 said...

Satu lagi lupa laaa, Cik Hisyam ada mention kalau ada kemusykilan atau semakan atau rayuan....saya cadangkan pergi je ke Court Of Appeal Putrajaya, jangan ada yang tulis PLEASE..lagi,saya volunteerjadi PO untuk bawa kes rayuan, confirm DNAA punya..sorry bos coz terbaca dalam blog....hari tu pasal ujian notting...

REDZUAN said...

Mana PO ni.. bukan notting la knotting!!
Bleh saya tau tak tuan ni pegawai kanan polis yang paku berketul dari daerah mana?

ShAriFfAh NoR Binti Mohd Din said...

hahaha dah lupa dah knotting... belum final examp lagi sahabat2ku

apaiA4 said...

Bro..ejaan tu silap..mcm biasa jangan bila baca, bunyinya silap!!!
Wa dari Ampang Yang Jaya..klau berani turun la, duk ofis tebalkan mekap je wat pe...pas tu sembang semua tau, rupanya duk kat pintu masuk, jaga pas n angkat talipon je...lu pun satu, kereta pajero merah tu pulangkan la, dah pinjam ambil gambar tak reti2 lagi...

REDZUAN said...

he he.. tak pe gua tak bawak balik pun.. kawan gua lagi tak senonoh.. bawak scrambler sampai jahanam ha ha..
Sori beb lu silap.. yang gua jaga biasanya Perhimpunan PAS,UMNO, dan sebagainya.. Tang jaga pas tu gua bangkang yang arif!
Pah bedah.. Bukan examp la.. E.X.A.M

teamtact said...

hahahahaha..... apa raa... nak kene gi final camp lagi brother2 ni... hahahahah....

ke nak p jadi faci plak...

REDZUAN said...

InsyaAllah bro.. Kepada kengkawan yang buat semakan carry mark sps133 tak nampak markah tu.. pempaham je la.. bebawak la istighfar, mengaji, solat taubat..

apaiA4 said...

Alamak Wan...Lu terasa ke, wa kata yang pakai mekap laa..lu pakai mekap tebal ke????nanti wa sponsor gincu, warna pink lagiiii.

Bro Teamtact, kami ni memang mcm ni, tapi really close coz dah 7 sem kena kurung sekali...
Final Camp...Insyaalah nak pergi sekiranya berpeluang.

ShAriFfAh NoR Binti Mohd Din said...

salam..wan.. mekasih betulkan yang salah...tapi mana kau belajar tambah ayat belakang nama aku 2... susah payah mak ayah aku bagi nama baik2.. yelah "ada apa pada nama" dunia ni bulat.... layan....

kakkoi6779 said...

Boss,
TQ banyak.... tak sangka pulak koi dpt markah mcm tu, kalau dulu koi lah org yg paling tak tahu buat blog.

Haron said...

Mereka berdua memang macam 2, macam labu dan labi, satu tukang masak satu lagi tukang cuci. Wa berdua tukang tengok aje.
Nong,
lu tolong nasihatkan si labu labi tu.
Boss,
Terima Kasih. Jasa Dikenang.