Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Friday, 28 November 2008

Puteri

Alhamdulillah, Liza selamat melahirkan bayi perempuan. Bayi seberat 3.22 kilogram ketika dilahirkan itu merupakan zuriat ketiga kami selamat dilahirkan melalui pembedahan caesarean pada pukul 10.28 pagi tadi. Terima kasih di atas doa dan sokongan keluarga dan rakan-rakan sekalian.

17 comments:

perjalanan said...

alhamdulillah...
wah, kamelia dpt kawan la,hehe...
tahniah en hisyam...
siapa nama puteri baru ni...


salam perjalanan...

Anonymous said...

alhamdulillah,
apa gerangan nama diberi?
tak nak buat survey ke?

mana tahu ada yang bersesuaian....

yasir foo.

Hisyam Alewi said...

Salam..Alhamdulillah,Congratulation for the baby girl En.syam..Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki en.syam sekeluarga..

azroyy_angelica@yahoo.com said...

salam...syukur...semoga dgn kehadiran angota baru,sinar kebahagian terus memancar...tahniah kepada en hisyam sekeluarga..

MuScLEgAiN said...

tahniah en hisyam./.... semoga kebahagiaan menjadi milik en dan diberi syafaat ...... kurniaan allah menandakan kekuasaannya..... semoga allah melimpahkan rezeki mengikut kehendaknya....

yazilahyazir said...

salam boss..
Alhamdulillah and congrats..
semoga kak liza dan baby sihat selalu..

ChTan said...

Fren,

Ayah ke 3, tahniah brother, doa sihat-sihat walafiat dan teruskan perjuangan hidup dengan lebh cabaran yeh yeh yeh

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

Tahniah bos, semoga dimurahkan rezeki dgn keberkatan anak baru dan dipjgkan umur. Amin...

DaNGER-MaN said...

Salam...
tahniah en hisyam...

MuScLEgAiN said...

en sya nak bertanya.... saya nie berminat nak mountain biking..... ada kawan2 yang ajak saya.... saya pergi outlet di kota damansara , merida , byk sgt... tak tahu macam mana nak pilih.... harga ofcoz mahal... but minat nie payah.... ada yang 8k.. ada yang 5k, ada yang 2k, ada yang 1k, katanya ada untuk beginner..... saya most nya nak join mountain bike ngan kawan2 je.... if ada pandangan tolonglah saya... .. nama kedai yang jual tue... KSH BICYCLE SDN BHD..

rosmaliza said...

Assalamualaikum!
Sorry about last sunday. Try to call you back, but the reception is tooooooo bad. First, Kamelia. Second, Kamil, Third, Ka...???? Any clue? Send our love to Liza, Kamelia, Kamil and new 'K' Bila nak mai ke Korong Vale. So Kamelia dan Kamil boleh kejar anak-anak angsa!

aQu daN SesuAtu said...

salam...
TAHNIAH en.hisyam....

Abdul Rahim Mohd Meerah said...

Alhamdulillah

Selamat menerima zuriat ke tiga.
Muga-muga kehadiran anak ini akan menambahkan rezeki anda sekeluarga.

iLLy iLyAnA said...

tahniah encik hisyam...

Apize said...

Salam..
tahniah en. hisyam
Lahirnya seorang puteri rekreasi

Lennyek said...

kalau tak silap la kan..kamilia bagi tau hari tu..name baby baru en.syam,kaisara afiqah..eh..btul ke..konfius dah ni..

neway..congrats utk En.syam sekeluarga..semoga dengan kelahiran yang baru ni akan dimurahkan rezeki...

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]free macromedia flash animation software, [url=http://firgonbares.net/]kaspersky block google[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] deactivating adobe software Pro Extended
shop software program [url=http://firgonbares.net/]6 month trial of kaspersky[/url] kaspersky security software
[url=http://firgonbares.net/]academic coredraw software[/url] winzip 12 registration code
[url=http://firgonbares.net/]software order number[/url] cs3 discount software
microsoft office suite student discount [url=http://firgonbares.net/]the software store[/b]