Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Tuesday, 18 August 2009

Foto-Foto Candid di Pulau Kapas











9 comments:

perjalanan... said...

wah boss, smpt lg berblog dikala kem, haha...dari gmbr2 yg dipaparkan, nmpknya xtvt berjalan lancar...tahniah kpd semua yg terlibat...rindunye nk gi kem tepi laut mcm ni...aduhai, indahnye...


salam perjalanan...

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Alamak,
Mamat Jurulatih UTK yang pakai seluaq askar tu macam kenai aje...
Pun gambaq dia pun dah termasuk jugak.... ALahai kantoi ....


PPT

Hisyam Alewi said...

Thank you so much en.syam 4 keep updating your blog..

myWAY said...

ahamdulillah..

Semuanya nampak berjalan lancar..
Congratulation, En. Syam, PERLU, Alumny and participants..

apaiA4 said...

Salam....
memang menyeronokkan dan mecabar bagi kami yang 1st time, alhamdulillah berjalan lancar dan jaya..jutaan t/kasih kepada semua lecturer, fasilitator & petugas...jasa mu dikenang....

Gambar student PLK PDRM yang kena sengat obor-obor masa Cik Mazlin nak beri bantuan tu tak ada ke????

HiCMat said...

Lan...
Teknologi + pandai-pandai curi masa bro

Apai,
Tak sempat dirakanm da. Obor-obor jantan tu.

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Apai,
Kirim salam semua dan jangan lupa calling-calling...
Saya cuba try nak komen dalam blog geng-geng PLK tapi tak leh....

PPT

Hisyam Alewi said...

Apai lg,

sy pon da cuba nk kumin dlm blog abg apai tp xberjaya..mayB kne tgk2 kt setting..

REDZUAN said...

apai memang mcm tu.. kena bawak kat kepala rimau manah gamal... baru leh kot ha ha.. SORI TUAN!!