Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Wednesday, 8 October 2008

Jemputan

Saya sekeluarga akan mengadakan Jamuan Hari Raya pada hari Jumaat ini bersamaan 10 Oktober 2008.

Saya, Liza dan anak-anak ingin menjemput rakan-rakan sekalian untuk memeriahkan lagi majlis ini. Jika anda sudi dan berhasrat untuk memudahkan tuan rumah, sila maklumkan kehadiran anda.

Majlis ini juga diadakan bagi menyambut ulangtahun kelahiran puteri kesayangan kami yang genap umurnya 6 tahun pada tarikh berkenaan. Selain itu juga kita akan turut meraikan ulangtahun kelahiran Shawn alumni PERLU (9/10), Hafiz alumni PERLU dan Maisarah - anak Mazlin (11/10).

Bagi memastikan kelancaran majlis dan mengelakkan kesesakan di sekitar pondok kami, sila ikut jadual seperti yang telah saya rancangkan:-

Jiran tetangga dan saudara mara: 7.45 hingga 9.00 malam
Rakan-rakan : 9.00 -11.00 malam.

Alamatnya seperti di sebelah.

Semoga kehadiran anda dapat memeriahkan lagi majlis dan seteruskan merapatkan lagi ukhwah sesama kita.

28 comments:

[moncet] said...

saya org pertama daftar..
kalau nak p dr pukul 7 sampai sudah boleh boss?
hehehe

perjalanan said...

insyallah kalo tiada aral melintang, sy dtg boss...


salam perjalanan...

yazilahyazir said...

salam boss..
eeee..bestnyer...
sorry boss pasal tak dapat dtg..
kirim salam kepada semua rakan..semoga open house boss berjalan dengan lancar..

wegreentheearth said...

bos,
penanggah dari pukul brape?
hehee..

wegreentheearth said...
This comment has been removed by the author.
aboy said...

ermm..boleh bawak teman sorang boss??=)

aboy said...

InsyaAllah kalau xde aral melintang...ambo hadir bos..

HiCMat said...

Abe,
Nak tolong azan Maghrib ka?

Yazilah,
Saya faham

Mus,
Boleh bincang.

Aboy,
Dialu-alukan.

Lennyek said...

en.syam..jgn lupa..bday abg hafiz pon tarikh yg sama..
insyallah sya akan smpai..

teamtact said...

salam....

birthday boy kene datang pukul brapa....hahaha... saya sama dgn maisarah...11/10/81

Lennyek said...

abg shwn kna dtg awal..abg apiz pon kna datang awal..bday boy kna tolong masak..hehehehe...

Puppet kat Jerteh lagi sekarang ni... said...

Alamak! Alamak! Alamak! Mintak2 ada tiket nak balik shah alam...

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

salam bos.bestnye...
sorry boss pasal tak dapat datang..
Kalau dapat kerja dekat area kl saya datang punye lah.
kirim salam kepada semua rakan..semoga open house boss berjalan dengan lancar..

Anonymous said...

wah..wah..wah..sronot seme g umah tebuke boss..jaohla nak dtg makan..ikotkan ati kami memang nak g..windu nak jmp kengkawan n k liza yang berwajah baru(bwk bb)..huhu..TQ invite makankan tok kami 3branak ye!!(imayo)

kasehimayo said...

geli gak tiak dgr 2 maknusia nak dirai besday..lagi geli bile dgr 'besday boy' hikhik..betuah korang ye(apis n shon)dah tue pon boss nak rai..syukor!!
S.M.O.G.A P.A.N.J.A.N U.M.O N D M.U.A.H.K..A.N R.E.Z.K.I K.A.L.I.A.N
utk boss smoga majlis berjalan lancar dan meriah hendaknya..

aboy said...

Tq boss...
InsyaAllah ambo akan hadir esok hari...

MuScLEgAiN said...

insyallah...
kalau org n9 dia ckap mcm nie...
"jemput la dtg umah.."
yg lain jawab
"datang la jemput apo-apo tipon dulu nak jemput.."
just lawak raya je en.hisyam..
maaf zahir dan batin...

Anonymous said...

body buildr pndi mlwak yerk....
cyelh...
huhu

[moncet] said...

bos nak bawak aling..
bole?
hehe

HiCMat said...

Abe,
sama macam Boy, dialu-alukan. Datang jangan tak datang. Habis macamana? Janji nak jadi penanggah.

FoO dA fIrSt#1 said...

kalau mentara a.k.a. penanggah kena datang pukui berapa? boleh ka jadi mentara ni?

Lennyek said...

boleh2..
dialu-alukan..
jgan segan2..

ADDIN "My Life Is Beautiful" said...

salam hicmat,

terima kasih diatas jemputan,cuba datang mungkin lewat c kit kot..semoga di murahkan rezeki lagi tq

moya said...

salam en. hisyam, sorry la xdapat datang umah smalam, ......selamat hari raya buat keluarga en. hisyam dan saya mohon maaf atas segala kekurangan saya.....

[moncet] said...

sory la bos sebab dtg kejap jerk..
lain hari sy jadi penanggah

[moncet] said...

ehehe..
tenkiu bos..
bihun sup tu sedap..
nengok ada lak nasi..
tapi nak wat cmne..
:)

tenkiu sekali lagi bos

Lennyek said...

abe..bihun sup tu hasil tangan ramai tau..tu yg sdap tu..ktorng gaul pkai tangan..hahaha...xde la..gurau je..kak liza pnye menu tuh..

!qram said...

en hisyam...i blog bru sy...yg kat snarai cik hyam 2 xleh gne..