Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Tuesday, 22 July 2008

Dah Berubah

Pengalaman semakin memantangkan saya. Saya tidak terkejut apabila ada yang mengatakan saya dah banyak berubah. Ya ka?


Semasa di dalam bas ketika di dalam perjalanan pulang ke Shah Alam dari Dungun, Puan Rezian-na mengeluarkan pendangannya. Ini berdasarkan pemerhatiannya di sepanjang perkenalan kami semenjak saya mula bertugas di UiTM pada tahun 2000. Katanya panas baran saya dah kurang. Tidak macam dulu lagi.

Mungkinkah saya dah berubah?

9 comments:

ADDIN "My Life Is Beautiful" said...

salam hicmat,

semua orang akan berubah apabila sampai masanya...okeyle tu..good news alhamdulillah,kalau perubahan tu lebih kepada kebaikan "why not"

"salam hijrah salam penuh keinsafan"

HiCMat said...

Ya Boot,
Hijrah ke arah kebaikan

wegreentheearth said...

salam bos..
saya pun perasan yang bos sedikit berubah..
berbeza masa mula2 saya amik outdoor dengan bos dulu..
sedangkan pantai lagikan berubah..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Takpa Boss Takpa,
Jangan lupa perbualan kita hari nie insyaALLAH.

Cheers...

moncet said...

hehe..
bos berisi skit..
=p

teamtact said...

salam.....

betul bos... Hijrah itu pengorbanan... tapi ada yang ambil kesempatan mcm student yang keluar class ari tu..... kalau dulu saya dapat bayangkan method apa yang akan digunakan utk mendidik org seperti ini....

rezi said...

beruntung dapat isteri yang baik dan solehah serta anak-anak yang mengembirakan. penuh dengan kasih sayang. ituuuu yang penting. yakin pada diri kerana yakin adalah doa dan doa tersebut menjadi kita seorang yang berparadikma

aiShaH said...

Mungkin penangan duk oversea kot membuatkan En hisyam makin sabar.. sebab kan sana dugaan yang diterima lagi banyak..

kuDULT said...

Darah muda dicampur dengan kematangan usia, hasilnya memang begitu. Maklumlah ,..bila dah jadi bapa dan ketua keluarga...