Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Wednesday, 16 July 2008

Amali Perkhemahan

Amali perkhemahan siswa/i FSR UiTM kembali lagi. Saya dengan sukacitanya menjemput rakan-rakan alumni dan penjengok-penjengok sekalian yang berminat untuk turut serta. Maklumat berkenaan amali tersebut adalah seperti berikut:

Amali Asas Perkhemahan
Lokasi : Taman Pertanian Malaysia Bukit Cahaya Seri Alam
Tarikh : 25 hingga 27 Julai 2008
Peserta : Siswa/i Diploma Pengajian Sukan Semester 2 UiTM Shah Alam.
Aktiviti: Keraf perkhemahan, merentas hutan, orienteering, first aid dan initiative games

Amali Perkhemahan Akhir
Lokasi : Tasik Kenyir
Tarikh : 16 hingga 21 Ogos 2008
Peserta: Siswa/i Diploma Pengajian Sukan UiTM Shah Alam, Kolej Shahputra & INSTEDT
Aktiviti: Pengurusan perkhemahan, abseiling, berkayak, halangan bertali, ikhtiar hidup dan mountain biking.

12 comments:

yy said...

salam boss..

nak ikut....
hehhehe
nak tlg mana yg termampu

ahbey said...

nak ikut gak
:)

teamtact said...

esk ade class campcraft.... yang nak ikut tu blh la datang... takan ikut final camp je.... instructor pun kene refresh...bukan ape, nak elakan ajaran sesat...

HiCMat said...

YY & ahbey,
Boleh-boleh tapi kena buat screening jugak dulu. hehehe

HiCMat said...

Ya betul Teamtact,
Kepada yang ada kelapangan boleh beramai-ramai berkongsi ilmu dengan adik-adik anda di Padang Perindu. Aktivitinya, amali keraf perkhemahan bermula jam 8 pagi.

Anonymous said...

Team Tact,
Jangan silap berkata-kata, nanti ada anonymous menjawab kata- kata Team Tact, nanti keluarlah penerimaanlah, jangan campurtangan, jangan kacau lah dan macam-macam lagi.
Tapi kalau niat tu betul dan ikhlas dan masih anonymous tak paham, biarkanlah.
Anonymous tu pun macam Osama Laden, hanya berkata-kata samada wujud ke tak entahlah...

Sang Gedentum

teamtact said...

xpa, manusia blh ckp apa dia suka.... mudah-mudahan dia berfikir sebelum cakap... anonymous itu pun dijemput utk datang.... InsyaAllah kita blh berkongsi pengalaman dan ilmu yang tidak seberapa ini....

yy said...

salam boss...

takpe..kalo kena screen test pun..saya akan gi..
nak ikut punyer pasal..
heheheh
semoga kedua2 camp ni berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah..Insyallah..Amin..

Anonymous said...

salam boss..

orang dari sabah mo datang jugak bulih ka? rindu bah mo p camping..hehe

HiCMat said...

Salam semua,
Sekiranya anda berminat untuk menghadirkan diri ke amali perkhemahan sila maklumkan segera. Untuk mempermudahkan urusan logistik. Terima kasih

mohd said...

huhu...
saya baru kerja ni boss..
kat PruBSN takaful..
tapi kalau leh amik cuti..
saya pasti hadir membantu..=)

HiCMat said...

Kalau ada kelapangan datanglah