Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Monday, 7 July 2008

Fault Start

Depa buat dah.


Hari pertama kuliah Outdoor Recreation sungguh mengecewakan. Hanya 10 orang sahaja yang hadir daripada 32 orang. Kesemua yang hadir perempuan pulak tu. Macam mengajar Sekolah Menengah Convent Bukit Nenas ja.

Memang cari nahas depa ni semua. Memang main-main. Dekan dah pesan dengan saya 'ajar' budak-budak outdoor ni betul-betul.

Kita tengok nanti apa kesudahannya.

8 comments:

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Salam Boss,
Takpa sekali sekala 'Fault Start' memang macam nie.
Umur panjang nanti depa akan belajar pula tentang 'Jump Start' masa amali nanti.
InsyaALLAH depa nie semua nanti dapat tunjuk ajar dan bimbingan dalam kelas Boss dari PERLU UiTM yang handal-handal belaka.

Cheers ....

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Salam Boss,
Takpa sekali sekala 'Fault Start' memang macam nie.
Umur panjang nanti depa akan belajar pula tentang 'Jump Start' masa amali nanti.
InsyaALLAH depa nie semua nanti dapat tunjuk ajar dan bimbingan dalam kelas Boss dari PERLU UiTM yang handal-handal belaka.

Cheers ....

ahbey said...

loh..
ye kew..
time saya dulu x la cmtuh kot..
hehehe
fault start dlm kelas je kot..

HiCMat said...

PPT & ahbey,
Dekat2 penghujung kuliah baru yang lelakinya datang. Saya tak marah... suka.

ema said...

Diaorang ni blum rasa lagi kot...nanti baru di tau...ha..ha..bila dah tau mesti tak akan ponteng punyer...

Anonymous said...

brani nyer datang lambat kelas boss. terrer ke? we'll see..
heheheh

shuttozero#7 said...

kalau nak "ajar" bebudak tuh, jangan lupa panggil kami. dah lama hibernate ni.

kuDULT said...

salam...

Tak pa. Sabaqqqq. Depa sesat kot, tak jumpa dewan kuliah. Minggu depan ok la tu.

Aku rasa sumua U kat Malaysia ni dipenuhi oleh orang pompuan la. Kadar kelahiran pun didahului oleh kaum hawa, tapi aku tau satu U yang di monopoli oleh lelaki (90%). Aku penah ngajar bebudak dia dua tahun untuk program Ko-korikulum kayak & whaler sailing. UniKL MIMET kat Lumut. bebudak pompuan yang ada dua tiga orang tu...wuyooo...ditatang bagai minyak yang penuh. Tak cun pun jadi rebutan. Sumua keje orang buatkan!