Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Thursday, 11 December 2008

Kaisara Afiqah Binti Hisyam

Alhamdulillah, hari ini genap Kaisara Afiqah berumur 2 minggu. Semenjak dua tiga malam kebelakangan ini Kaisara Afiqah nampaknya sudah boleh menyesuaikan kehidupannya dengan tidak menangis pada waktu malam. Kalau tidak, bermula dari jam 11 malam Kaisara akan menangis sehinggalah ke jam 4 pagi. Semuanya serba tidak kena.


Amalan yang saya lakukan adalah membaca Surah Yaasin di sisinya selepas solat Maghrib dan seterusnya bermohon kehadrat Illahi semoga Kaisara dapat tidur dan selesa pada malam harinya. Syukur Alhamdulilah sekarang ini Kaisara cuma bangun di waktu malam untuk diberi susu sahaja. Ternyata Kaisara kasihankan papa dan mamanya.

12 comments:

cy_sumandak said...

slmt petang..

comelnya anugerah Tuhan untuk kak liza n boss...muka kakak n abang dia jelas sangat...comelnya...

semoga baby kaisara membesar dan sentiasa sihat walafiat..

DipTani90/93 said...

Impian Kaisara.....

HiCMat said...

Terima kasih Tracy

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

Muka dia macam abang ngah dia la(kamil)

yazilahyazir said...

salam boss..
Alhamdulillah..
Cutenyer Kaisara..
hehehhe

Lennyek said...

haah..

mcm mka abg dia la(kamil)..hari tu pg xperasan sgt..nmpk putih melepak je..hehee..

aDzLy said...

salam..
en. hisyam & kak liza & kamilia, kamil & new born Kaisara..

lama x online, jadi x tahu ada pekembangan BESAR dlm fmly en syam..

Maaf yee..pe2 pun TAHNIAH untuk en hisyam sekeluarga atas kelahiran baby baru...alhamdulillah.
moga kekal bahagia hingga ke akhirnya

perjalanan said...

cutenye kaisara...geram plak, rasa nk cubit2 je pipi dia, hehe...
emm, skali pndang ada rupa kamil, tp muke kamelia pun ada iras2 jgak...


salam perjalanan...

Stoner said...

Erm,insyaAllah tuan...

bulan ni saya banyak buat OT

hehe

kirim salam Kak Liza ek...

Liza Azahar said...

Assalamualaikum!
He looks more like kamil and you. to my dearest Kaisarah, we have something for you but grandma have to bring it when going back to Malaysia in March. Okay! as for Kamilia and Kamil, we miss you so much.

Liza Azahar said...

Assalamualaikum!
He looks more like kamil and you. to my dearest Kaisarah, we have something for you but grandma have to bring it when going back to Malaysia in March. Okay! as for Kamilia and Kamil, we miss you so much.

abg chik said...

kim salam kat kaisara. aisya dgn aileen dah tidoq. mamanya pun dah tidoq. malam cepat sgt la ni. kul 4pm dah magrib dah gelap gelita. esok krismas, tadak snow. aisya dah menggaruk. ok jumpa lagi. ag chik