Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Tuesday, 14 April 2009

Musim Sakit

Kata orang musim. Sebab itulah kalau pergi ke klinik-klinik atau hospital, ramai pesakitnya datang untuk berjumpa doktor kerana demam panas. Dah masuk 2 minggu saya demam. Tekak masih terasa perit. Sakit bila bercakap. Nasib baik semester dah nak habis. Beberapa hari lepas sekali lagi saya ke DEMC. Kali ni pukul 3 pagi pula. Demam panas. Kena suntik sekali. Baru OK sikit suhu badan.

Kaisara diserang sakit mata. Kasihan dia. Mata sebelah kiri kini membengkak pula. Dah masuk 6 hari. Nak buka mata kirinya pun tak boleh. Walaupun menanggung sakit, Kaisara masih boleh tersengih bila dipanggil namanya.

Kamil pula diserang demam campak. Hari ini masuk hari yang ke-6. OK lah tu dah nak kering. Terpaksalah dikuarantin.

Kami redha.

5 comments:

yazilahyazir said...

Salam Boss...
Semoga Boss sekeluarga berada di dalam keadaan sihat selalu selepas ini. Insyallah...Takpa Boss, sakit tu kan penghapus dosa2 kecil...
Harap boss bersabar ye....
Have a great day boss...

[moncet] said...

betol.betol..betol

cy_sumandak said...

salam boss,

saya doakan boss agar cepat kebah dari demam, kamil n kaisara cepat sembuh...dan semua ahli keluarga sihat..

Budak Bijak - 54L said...

Semoga En.Hisyam and family cepat sembuh n sihat sejahtera...kecian kat Kaisara..
mesti comel dia senyum kan

Ya Salam 1000x sehari...(asma ulhusna)menyembuhkan penyakit

SAL

myWAY said...

bapa yg tabah..
hehehehe..

sy tgk hari tuh kat rmh..
mmg suami mithali lah..
hahaha..