Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Wednesday, 10 September 2008

Jemputlah

Assalamualaikum semua,

Esok bersamaan hari Khamis (12 September 2008) pada jam 8.30 pagi hingga 12.30 tengahari akan berlangsung amali aktiviti Abseiling. Kepada ahli dan alumni PERLU yang berkelapangan, sila-silalah menghadirkan diri. Amali esok akan menyaksikan para pelajar Outdoor Recreation mengikat sendiri tali kernmantle yang akan mereka gunakan untuk menuruni cerun bukit berhampiran Kolam Renang UiTM.


Mereka telah dibahagikan kepada tiga kumpulan. Jadi sama-samalah kita tunggu kumpulan mana yang dapat mengikat dan seterusnya menuruni cerun bukit dengan yakin, hasil dari ikatan mereka sendiri.

16 comments:

[moncet] said...

alamak~

hehe..
lemak manis tu best

HiCMat said...

macamana nak terus auto ya Abe. Saya cuba tak dapat.

bella_belay said...

sy bole ikot x en.syam??

HiCMat said...

Boleh... sebagai rakan PERLU atau rakan alumni

bella_belay said...

alamak sy x ada due2 tu la..
tak apa la..

Ahmad Firdaus Ibrahim said...

Kalau saya ada di shah alam pasti saya datang.

aik bella. Kat INSTEDT hari tu kan dah buat. Kenapa tak cakap nak buat lagi.

bella_belay said...

xbole buat lagi ke en daus???
bole la...
nk tmbah lagi ilmu...
kan..kan...kan

[moncet] said...

hehe
bella...
bakal g t.o.t..

boss mmg xleh auto..
sy pon dah try

bella_belay said...

erm yela tu...
doakan la k abg abe...

Tropic Puppet said...

Salam, Boss...

Tengok tajuk post Boss kali ni kat blog saya, mati-mati saya ingat jemputan berbuka... Sekali jemputan lain la pulak... Insya'allah saya cuba untuk datang besok pagi...

wegreentheearth said...

insyallah bos..
saya akan cuba menghadirkan diri..

HiCMat said...

Bella,
Datang ja, tiada halangan untuk kelas saya. Sapa-sapa pun boleh masuk.

Abe,
Takpa, terima kasih.

Mus,
Terima kasih.

Mie,
Nanti saya bincang dulu untuk jemputan seterusnya.

nomiey 08 said...

marila semua kita mangimarahkan lagi abseiling esok..
harap2 semua berjalan ngan lancar..

teamtact said...

Salam Rekreasi.....

InsyaAllah....

bella_belay said...

tq en.syam...
nnt sy akn dtg ok...
insya allah

cy_sumandak said...

salam..

aaaarrrggghh...boss, lemak manis tu ingatkan saya time iltizam kat banding...huhu nak lagu nie..