Selawat dan Salam Ke Atas Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

Monday, 2 February 2009

First Camp

Amali Asas Perkhemahan Rekreasi Luar yang juga merupakan Kursus Kejurulatihan Rekreasi Luar Tahap Satu akan berlangsung tidak lama lagi. Maklumat berkaitan amali tersebut adalah seperti berikut:
Tarikh: 7 hingga 9hb Februari 2009 (Sabtu - Isnin)
Lokasi: Tapak Perkhemahan Camar Rimba, TPM, Shah Alam.
Peserta: 27 FSR UiTM Shah Alam, 24 INSTEDT Johor & 15 Kolej Shahputra Kuantan.
Aktiviti: Icebreaking, knotting, first aid, menjejak, orienteering dan keraf perkhemahan.

13 comments:

yazilahyazir said...

salam Boss..
Nak gi tgk first camp, bole ke?
hehehheh
have a great day boss...

HiCMat said...

Dengaq cerita dah beli tiket. Sure boleh punya.

yazilahyazir said...

heheh..Insyallah..
sampai ke sana..
terima kasih boss..

Penjengok-Penjengok Tegar said...

Dah dapat kebenaran tu...
Sendiri Mau Ingat La, Sate Kajang untuk kekuatan 50 makan mesti mau masuk Cherakah la....

cy_sumandak said...

salam..

boss, final cam bile and buat di mana?

Lennyek said...

hope 1st camp berjalan dgn lancar..banyak dugaan luar jangka akan berlaku..semoga semua instruktor bersiap sedia...

perjalanan said...

salam, tumpang lalu...
boleh sy join...


salam perjalanan...

HiCMat said...

Salam Semua,
Jangan takut boleh turut serta. Kalau ada perlindungan insuran lagi baik

Tracy,
Baru bermesyuarat petang tadi. Kena tukar tarikh. Saya maklumkan seberapa segera tarikh baru.

pejal said...

assalamualaikum....... Cik Hisyam.. ni, ni sy punye blog. muhamad faizal bin zainuddin.. kurang memuaskan..masih dalam proses blaja buat ngan kwn2... thanks...

CiSCO SystEm said...

Jangan La Mintak Banyak Dugaan Luar Jangka Berlaku...........
Ayat Kak Lenny seperti mengundang sesuatu.......

Yong Nam said...

...banyak dugaan luar jangka akan berlaku..semoga semua instruktor bersiap sedia...

Ya la saya pun tak faham ayat ini. Kak Lenny tolonglah terangkan maksudnya. Pleaseeeee...

Apize said...

seperti yang kita jangka, Lenny.

NerDD said...

yupp harap kami semua para2 junior dpt menimba ilmu di 1st csmp nnti..